агенция киркова долни измамници Печат Е-мейл
Оценка на читателите: / 5
Слаба статияОтлична статия 
ИЗМАМНИЦИ
Написано от Анонимен   
Вторник, 09 Март 2010 01:02

ИЗМАМА ВСИМКО ТОВА Е ИЗМАМА ОТ АГЕНЦИЯ ЗА РАБОТА КИРКОВА НЕКА ДА СПРЕМ ТАЗИ ЖЕНА ДА ЛЪЖИ ХОРАТА - ГОСПОЖО КИРКОВА НЕ БЪДЕТЕ НАГЛА ДА ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ПРАЩАТАТЕ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА ЧАКАМЕ РАБОТА В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ВЗЕМАХТЕ МИ 280 ЛЕВА И ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕСТЕ МИ ГИ ВЪРНАЛИ. НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ДА ЛЪЖИТЕ ХОРАТА. КОЛКО ДРУГИ ИЗГОРЯХА ОТ ВАС НЕКА НОЙТО СЕ ИНТЕРИСУВА ОТ ЗАКОННА РАЛОТА В ГЪРЦИЯ ДА МИ ПИШЕ. ( НА Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. ЗА ГЪРЦИЯ - ТУРИСТИЧЕСКИ СЕЗОН 2010, СЕЛСКО СТОПАНСТВО 2010, СТРОИТЕЛСТВО, ДОМАШНИ ПОМОЩНИЦИ, ДЕТЕГЛЕДАЧКИ Прегледано 67 пъти от 19 Февруари 2010. №: 431500 ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА РАБОТА В ГЪРЦИЯ. КИРКОВА /Агенция за работа КИРКОВА/ и НИКСТЕ ООД, град Пловдив започва да набира кандидати за работа в Република Гърция за : ТУРИСТИЧЕСКИ СЕЗОН 2010 година; СЕЛСКОСТОПАНСКИ СЕЗОН 2010 година; ЗА ПРОИЗВОДСТВЕНИ ФАБРИКИ; ЗА СТРОИТЕЛСТВО; ЗА ДОМАКИНСТВО - домашни помощници, домашни помощници и гледане на възрастни хора, детегледачк http://plovdiv.burkan.info/431807...

 

Случайни статии

Коментари 

 
+1 #11 anita 2010-07-27 16:11
Здравейте!
Съжалявам, че този форум го нямаше, когато бях решила да се регистрирам в агенция " КИРКОВА". Ако го имаше, щях да се вслушам в думите ви. Сега се присъединявам към този форум за да предпазя хората от тези МОШЕНИЦИ. Хора, разберете, че единственото, от което се интересуват тези нагли хора, е да вземат парите ви. Вярно, съгласна съм, че това е частно бюро и няма как да няма някаква такса, но поне да не лъжат хората, че всичко е безплатно. Преди да се регистрирам, отидох на място да попитем какви са условията и каква сума се заплаща, а г-жа Киркова ме увери, че всичко е безплатно. "Е как така?"- попитах аз.Все трябва да има някаква такса, а тя пак каза, че не взимат никакви пари. От всичко на света най-много мразя да ме гледат в очите и да ме лъжат. На другия ден отивам с документи за регистрация и ме посрещна господина в отсрещната стая. Там той ми заяви, че преди регистрацията трябва да се подпише договор на стойност 10 лв. Не съм за 10 лв, но много ми е чудно как може да падат толкова ниско, като лъжат хората в очите.
А между другото, знаете ли,че това е семейна фирма. Славков и адвокатката Славкова са син и дъщеря на Киркова. Сега разбирате ли защо с такава лекота лъжат хората, нали адвокатите са за това. Мислят с няколко хода напред и винаги са прави.Между другото Киркова е безгласна буква в тази фирма. Всичко контролирарт синът и дъщеря й.
Някои хора изгарят с 10 лв, а какво да кажем за тези, коите изгарят с 80 лв. Това е таксата за работа в Гърция.
Нека сега да поясня как точно стоят нещата с търсенето на работа от тяхна страна. Има една карта, в която се записват работните позиции, които искате и можете да заемите. За тези позиции Киркова казва, че тя ще ви търси. Нищо подобно. Ако не се обадиш сам да попиташ по телефона, никой няма да те потърси,за да те извести. Е поне да не лъже хората, че ще ги търси. И така си минава времето и никой не ви предлага работа.
Тази регистрация е изключително излишна, защото до работните позиции, които са при нея сами можете да стигнете чрез сайтовате за работа. Тя така си намира работодателите. Ще ви кажа защо. Когато се обадя да питам по тяхна обява в jobs.bg, те там публикуват обявите си, аз вече съм кандидатствала по тази обява. Разбирате ли колко е излишна регистрацията при тях.
ТОВА СА НАЙ-НАГЛИТЕ,БЕЗСКРУ ПОЛНИ ХОРА, ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ, КОИТО НЯКОГА СЪМ СРЕЩАЛА В ЖИВОТА СИ. ВСИЧКО ПРИ ТЯХ Е ЛЪЖА И ИЗМАМА. НО НЯМА ВИНАГИ ДА БЪДАТ ТОЛКОВА НЕУЯЗВИМИ. ВСЕ НЯКОГА НЯКОЙ ЩЕ СИ ПОТЪРСИ ПРАВАТА И ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ, КОГАТО ЩЕ СЕ ОКАЖАТ В НАШЕТО ПОЛОЖЕНИЕ.
ПРИЕМЕТЕ ТАЗИ ИСТИНА КАТО 100 ПРОЦЕНТОВА И ОТ ПЪРВА РЪКА, ЗАЩОТО АЗ СЪМ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ НЕДОВОЛЕН КЛИЕНТ!!!
Цитиране
 
 
0 #10 София Минева 2010-06-17 14:27
Цитиране
 
 
0 #9 София Минева 2010-06-17 14:26
Нещата не са толкова прости.Не се лъжете и не си давайте парите предварително,а ко не знаете език.Има хора който не лъжат ,но рядко ще попаднете на такива,но тогава пак ще сте недоволни ,понеже работата на която ще ви изпратят няма да е за повече от 500 евро за месец ,условията ще са неблагоприятни и тъй като не знаете езика няма как да се защитите,и пак тия който са ви подали работата ще са ви криви.И още нещо аман от такива дето отиват да работят за малко пари и подбиха заплатите на хора който работят там от години. Преди да решите да вървите в чужбина първо научете малко езика ,после се научете да живеете в тежки условия и тогава си давайте парите.Успех на всички.
Цитиране
 
 
0 #8 тити 2010-05-28 19:45
Цитирам Сани:
Благодаря ви за предупрежденият а .Ние наистина се бяхме насочили към "Киркова".Ако някой е работил с някоя честна фирма ,нека да сподели,за да знаем къде да се насочим .Благодаря предварително!

ина и мими супер са(0878620634 пловдив;
Цитиране
 
 
0 #7 sesil 2010-05-20 16:04
ZDRAVEITE NA VS!6TE ZADAM VAPROS I SE NADQVAM NQKOI DA MI OTGOVORI.NQKOI 4UVAL LI E ZA 4OVEKA ATANAS RAYCHEV.PREDLAGA RABOTA V GARCIQ.NAMERIH SLU4AINO TELEFONA MU V INTERNET,NO SE SAMNQVAM ESTESTVENO!!!!N A NIKOI DA NQMA6 VQRA V NA6TA DARJAVA CARVOLANDIQ.MOLQ PI6ETE MI AKO NQKOI GO ZNAE.BLAGODARQ!
Цитиране
 
 
0 #6 sesil 2010-05-15 00:24
offffffff seriozno li sa izmamnici tezi ot agenciq kirkova???az mislq da hodq do plovdiv......qvno nqma da stane i tam.ima li izob6to legalna agenciq za rabota v garciq???????????
Цитиране
 
 
+1 #5 daniela 2010-05-14 13:47
Здравейте!Само искам да добавя-хора наистина не вярвайте на агенция Киркова!!!Взеха ми пари за регистрация(и аз съм безработна)и повече от година не ме потърсиха нито веднъж,а съм им се обаждала няколко пъти да ме включат за обяви,които са тяхни и пуснати в JOBS.BG.Винаги ми отговаряха,че според критериите подбират регистрираните и ги предлагат на работодателите.Ако те ги одобрят,им се обаждат.Глупости на търкалета!!!Изм ина 1 Година и когато последния път им се обадих,казаха,ч е регистрацията ми е изтекла и ако искам да продължа да използвам услугите им(а досега полза никаква),трябва да се регистрирам отново като разбира се си платя.НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!!!!!
Цитиране
 
 
0 #4 Сани 2010-05-06 10:23
Благодаря ви за предупрежденият а .Ние наистина се бяхме насочили към "Киркова".Ако някой е работил с някоя честна фирма ,нека да сподели,за да знаем къде да се насочим .Благодаря предварително!
Цитиране
 
 
0 #3 Цеца Петрова 2010-05-02 15:16
Радвам се ,че има хора които предупреждават.....но за съжаление да беше само тази Киркова,ако на някоя агенция и вярвате че ще получите това което пишат е много жалко.Няма в наща България такъв българин дето ще ти намери работа и няма да те излъже докато не ти смъкне кожата!!!И след 100г Бай Ганьо е безсмъртен и действаш по света...
Цитиране
 
 
0 #2 dani_danniela 2010-05-01 00:50
ВНИМАВАЙТЕ ОЩЕ ЕДНА МОШЕННИЧКА!!!Ан а Пападопулу,Атан асова,Петя и още имена.Има хиляди обяви за работа в Гърция,хиляди мейли и рАзлични тел.номера.Ще ви предложи хубава работа с примамлива заплата.Ако не знаете езика и отивате за първи път чудесно,още по-добре за нея.Работа за мъже не предлага(не и се яде бой).Няма да желае да пътувате с автобус понеже "тя ще бъде в София в момента" ще ви направи "услуга"да пътувате с нея.Веднага щом се качите в колата уговорената сума се удвоява като изкарва вас виновни,че не сте разбрали.Ще ви вземе личните карти.Ще поиска да и платите цената на билета София-Атина,но с 20евро повече,защото пътя е в ремонт и се заобикаля.Ще ви иска 20евро за Гръцка сим карта да си говорите безплатно,което не е нужно а една такава карта струва 5евро.Ако имате(аз имах 2)тя няма да е съгласна,защото няма да си вземе горницата.Ще ви иска част от комисионната естествено увеличена.Ако не сте съгласни ви сваля багажа извън София(ако е там добре)и се оправяйте.Ако сте в безизходица и се паникьосате ще си дадете парите но докъде ще стигнете не се знае.Колата с,която ще пътувате е мизерен син фиат СА5693КТ със натрошено предно стъкло а така не може в града да пътува а какво остава в чужбина,С това стъкло няма да мине границата,но до тогава ще ви е взела парите.Ето ви една от нейните обяви:http://www.topobiavi.com/%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D0%B2-%D0%B3%D1%8A%D1%80%D1%86%D0%B8%D1%8F-adno370904.html те са много.Внимавайте и със съдружника "колегата в България"Атанас Райчев.Той пък е в Пловдив където тя може да ви прати на интервю да оставите някой лев без никакви документи.Така направиха с жената с която пътувах.За него знам само това тел.0876449832.За нея тел.029273710,0888526721 0030/6999621000,atanasova_s skype:atanasova _sofia или anna-petropoulou Имам и нейна снимка,казах и защо и я правя,но май не мога да я сложа тук.Ще намеря начин да я покажа всички да разберат за тази.ВНИМАВАЙТЕ и ако се подлъжете поне слезте навреме да се върнете както направихме аз и другата жена.И ако някой има подобна случка с тази жена да ми пише ако иска: dani_danniela@a bv.bg
Цитиране
 
 
0 #1 Tazmana 2010-04-09 16:54
Тази Киркова наистина си е мошенничка. По принцип никъде не взимат пари за регистрация на безработен, а при тях е 10лв, и почти никога не ти намират работа. НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ!!!!
Цитиране
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови